Over Ons

Welkom bij Crypto Holland, uw betrouwbare partner in de wereld van cryptocurrency.

Crypto Holland is opgericht met één doel voor ogen: het toegankelijk maken van de complexe wereld van cryptocurrency voor iedereen in Nederland. Wij geloven dat de toekomst van financiën digitaal is en wij willen u helpen om deel uit te maken van deze spannende transformatie.

Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren professionals die zich inzetten om u de meest nauwkeurige, up-to-date en begrijpelijke informatie over cryptocurrency te bieden. Wij begrijpen dat de wereld van digitale valuta intimiderend kan zijn, en daarom streven wij ernaar om u te voorzien van de kennis en tools die u nodig heeft om met vertrouwen te navigeren.

Bij Crypto Holland zijn we trots op onze Nederlandse roots. Wij zijn toegewijd aan het dienen van onze lokale gemeenschap en streven ernaar om de beste bron van crypto nieuws in Nederland te zijn. Onze focus ligt op transparantie, betrouwbaarheid.

Of u nu een ervaren handelaar bent of net begint met het verkennen van de mogelijkheden van cryptocurrency, Crypto Holland is er om u te ondersteunen.

Het Team

  • Antoon KantersIk ben Antoon, een doorgewinterde crypto enthousiasteling en schrijver. Mijn avontuur begon in 2017 met Bitcoin en sindsdien heb ik mezelf ondergedompeld in de complexe wereld van blockchain en cryptocurrencies. Nu deel ik mijn inzichten op CryptoHolland.nl, waar ik mijn liefde voor schrijven en crypto combineer om ingewikkelde dingen makkelijk te maken.
  • Maarten CoopmansHey daar, ik ben Maarten! Tech-enthousiasteling en crypto-nerd, gedreven door de fascinatie voor kunstmatige intelligentie en blockchain-technologieën. Of je nu een crypto-groentje bent of een ervaren AI-techneut, ik maak de complexe wereld van technologie begrijpelijk en toegankelijk voor je. Ik graaf diep in de nieuwste trends, van Ethereum's nieuwste update tot baanbrekende AI-innovaties, en deel mijn inzichten om je te helpen navigeren in deze snel veranderende digitale landschappen. Laten we samen de toekomst van tech verkennen!
  • Roos VersluisHoi, ik ben Roos, een crypto journalist met een passie voor alles wat met blockchain te maken heeft. Van Bitcoin tot altcoins, ik volg de volledige crypto markt. Met mijn achtergrond in financieel nieuws en liefde voor deze revolutionaire technologie, deel ik de laatste trends, analyses en inzichten om je te helpen in de wereld van crypto.